کد خبر: ٣١٣٥٩   نسخه چاپی  
  • تاریخ درج خبر:1403/03/17-٠٧:٤١

سرشار از خاصیت؛

یک آش ضد سرطان

آش کنگر، یک غذای پرطرفدار و فصلی است که در بهار و اوایل تابستان تهیه می‌شود. این آش به‌دلیل وجود کنگر، سبزی کوهی که در این فصل برداشت می‌شود، فصلی است.

 

آبادان خبر _ این آش به‌دلیل وجود کنگر، سبزی کوهی که در این فصل برداشت می‌شود، فصلی است. برای تهیه این آش خوش طعم، باید مواد لازم را آماده کرد و سپس با چند ترفند آسان، آن را پخت.

مواد لازم برای تهیه آش کنگر عبارتند از:

تخم‌مرغ
آرد
ماست
سبزی آش خردشده
کنگر خرد شده
آب قلم
گندم و نخود
پیاز سرخ‌شده و نمک

روش تهیه آش کنگر به این صورت است:

۱. پیازداغ، نخود و گندم را کمی تفت دهید و همراه آب قلم روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد.
۲. کنگر و سبزی را به مواد آماده شده اضافه کرده و اجازه دهید تا آش کاملا بپزد.
۳. تخم‌مرغ را با آرد و ماست هم بزنید و روی آن کمی آب جوش بریزید.
۴. بعد از اینکه دمای مواد ولرم شد، آن را داخل قابلمه مدام هم بزنید تا همراه آش چند دقیقه‌ای جوش بخورد.
۵. آش آماده شده را از روی حرارت بردارید و در ظرف موردنظرتان بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید.

نکته مهم درتهیه این آش، هم زدن ماست به‌صورت کامل است تا در آش نبرد. همچنین، باید زمانی که ماست به آش اضافه می‌شود، آن را مدام هم بزنید تا زمان جوش آمدن همزدن را ادامه دهید.

با رعایت این نکات، آش کنگر خوش طعم و دل‌انگیز را در کمتر از ۲ ساعت در خانه درست می‌کنید./ سلامت 

 

 

 

پایگاه خبری آبادان خبر اخبار جنوب غرب کشور را بصورت تحلیلی، گفتمانی و خبری منتشر میکند.


خروج